Draagconsulente

Erkende draagconsulente

Proberen is de boodschap

Doen het uiteindelijke doel

Draagconsulente

 

 

Voor alle vragen over kindjes dragen… kan je bij mij terecht

 

Ik volgde een opleiding tot draagconsulente bij ‘Die TrageschüleⓇ’ met als bedoeling ouders correcte informatie te geven alvorens ze starten met het dragen van hun kindje.

 

Onderzoek toont aan dat het dragen van jonge kinderen niet alleen fijn is voor moeder en kind maar dat het ook gezond is aangezien het lichaamsfuncties zoals de spijsvertering, de hartslag en de ademhaling stimuleert. Ook heeft het een positieve invloed op zowel de motorische als de neurologische ontwikkeling en de zintuigen. Tegelijkertijd bevordert het de hechting tussen drager en kind, wat dan weer het vertrouwen en zelfvertrouwen van jullie kindje bevordert.  Bovendien is het altijd praktisch omdat je beide handen vrij zijn om bijvoorbeeld het huishouden en boodschappen te doen of om een goed boek te lezen.

 

Graag wil ik jullie begeleiden doorheen de verschillende manieren van dragen en beschik ik over een ruim aanbod van draagdoeken- en zakken, die je tijdens een consultatie mag proberen zodanig dat je kan kiezen voor een draagsysteem waar zowel jij als je kindje zich het beste bij voelen.

 

Enkel op deze manier verdwijnt de draagdoek niet onder in de kast maar ligt hij altijd klaar op de kast.

HILDE CURINCKX

Vroedvrouw

0498 13 82 31

Olmense Markt 48

2491 Olmen