Perinatale counseling (pre- en postnatale coaching)

Perinatale Counseling

Pre- en postnatale coaching

 

 

Het krijgen van een baby wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Er wordt verwacht dat je blij en gelukkig bent. Maar het is een intense ervaring. Een nieuwe levensfase kondigt zich aan met veel veranderingen.


Naast het gevoel van geluk en blijdschap brengt het ouderschap vaak ook angsten, twijfels en teleurstelling met zich mee en is er soms weinig sprake van een roze wolk.

Hier kan een specifieke aanleiding voor zijn. Zoals bijvoorbeeld een moeilijk fertiliteitstraject, een traumatische bevalling, een huilbaby, partnergeweld, overweging tot zwangerschapsafbreking, perinataal verlies,… Maar deze gevoelens kunnen ook zonder duidelijke aanleiding ontstaan.

Ervaar je emoties als onrust, stress, piekeren, veel huilen, verdriet, schaamte, angst, twijfels, onzekerheid, teleurstelling,…?


Worstel je met jezelf of het moederschap/ouderschap? Kan je niet genieten van deze bijzondere fase?


Dan is het belangrijk dat je je goed laat ondersteunen. Je kan bij ons terecht voor een luisterend oor. Linde is opgeleid tot perinataal counselor en kan samen met jou bekijken wat je nodig hebt. Dit binnen een vertrouwelijke en warme sfeer.

Zij zal je via gesprekken en oefeningen leren hoe je weer verbinding kan maken met jezelf, je lichaam, je baby, je kinderen en je partner. Zodat jij weer het leven kan leiden dat goed voor je voelt.


Er wordt met andere hulpverleners zoals je huisarts, gynaecoloog, psycholoog,… samengewerkt als dit gewenst is.

+32 0467 075 880

Olmense Markt 48

2491 Olmen