In groep

Centering PregnancyTM


Centering PregnancyTM is verloskundige zorg waarbij de normale zwangerschapscontroles worden uitgebreid met extra tijd en aandacht binnen een groepsbijeenkomst.


Toekomstige moeders (en hun partner) maken kennis met andere toekomstige ouders die allemaal rond hetzelfde tijdstip moeten bevallen.


Niet iedereen kan Centering™ aanbieden aangezien dit een beschermd handelsmerk is. Zowel Hilde als Linde volgden de opleiding hieromtrent en zijn overtuigd van de meerwaarde voor alle deelnemers. Het kunnen delen van ervaringen met moeders (en hun partners) die ongeveer voor dezelfde periode zijn uitgeteld, zorgt voor een ongelooflijk samenhorigheidsgevoel waaruit vaak mooie vriendschappen ontstaan.

Wat komt er aan bod?

 

  1. Zwangerschapscontrole: Luisteren naar je baby
  2. Zelf je bloeddruk en gewicht meten
  3. Privé-tijd met de vroedvrouw
  4. Belangrijke informatie voor jou en de baby
  5. Tijd om te praten over zwangerschap, bevalling en familie
  6. Tijd om andere vrouwen (en hun partner) in de groep te leren kennen
  7. Belangrijke informatie over je klachten, gezondheid en de gezondheid van de baby
  8. Tijd om met anderen te praten en ervaringen te delen over ouderschap, de ontwikkeling van de baby en andere zaken die bij het naderende ouderschap naar voren komen

Tell me and I forget

Teach me and I remember

Involve me and I learn

Voor wie?

 

Alle toekomstige moeders (en hun partner) die enerzijds goed opgevolgd wensen te worden tijdens de zwangerschap en anderzijds goed voorbereid aan de naderende bevalling en het ouderschap willen beginnen.

Kortom alle zwangeren (en hun partner) die houden van gezelligheid, plezier en samenhorigheid zijn welkom. Zij melden zich liefst al bij het begin van de zwangerschap voor een kennismakingsgesprek.

Zij melden zich liefst al bij het begin van de zwangerschap voor een kennismakingsgesprek met Hilde en/of Linde.

 

014 750 920

Olmense Markt 48

2491 Olmen